Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

ΠΥΡΕΤΟΣ!

Είναι λοιπόν μια ακόμη δύσκολη εποχή!
Όλα μοιάζουν αρκετά σκατά!
Ειδικά σήμερα! πω πω.....δεν αντεχω σημερα!
μπήκα το πρωί σε ένα μαγαζί να δω κάτι που ήθελα και ερχεται ένας καημένος με μια ανθοδέσμη (προφανώς με κοκκινα τριαντάφυλλα) μεγαλύτερη από το κεφάλι του και ζήταγε την Δήμητρα. Ερχεται η Δήμητρα και ω!! δε το περιμενε κι αρχιζει να το συζηταει με τις αλλες φιλες και συναδελφους της στο μαγαζι. Τι τρομερό!
-Για να μου έτσειλε λουλουδια παει να πει πως με αγαπάει! και με θέλει! και ανυπομονω να παω σπιτι να τον δω! και πρεπει να σκεφτω τι θα του κανω κι εγω! καλε λετε να με ζητησει σε γαμο!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

Και φυσικα ολοι οι πελατες περιμεναμε να τελειωσει την χαζοχαρουμενη κουβεντα με τις φιλεναδες της! Ειμαι σιγουρη πως χτες το βραδυ του μουρμουραγε ολο το βραδυ και οτι τον τελευταιο μηνα του σκοτιζε τα κυτταρα για το ποσο της αρεσεουν τα λουλουδια, ποια λουλουδια ειναι καταλληλα για καθε περισταση, οτι προτιμαει τα κοκκινα τα πορφυρα και οχι τα μπορντο-ροδο-κοκκινα και άλλα συναφη.....

Μεσα σε ολα τα αλλα εχουμε και το καρναβαλι που φετος λογω κρισης θα κρατησει 1μιση μηνα αντι για 1! Μπας και βγαλουνε κανα λεφτο!
Γιατι εδω τον μηνα του καρναβαλιου ΟΛΑ παιρνουν αυξηση!!!
Η ΔΕΗ, ο ΟΤΕ, το νερο, οι καφετεριες, τα μπακαλικα, τα σουπερ μαρκετ ακομη και οι εκπτωσεις!!
ΣΑΠΙΛΑ!!!
Επιπλεον όλοι οι δρομοι εχουν απο 5-6 στεκια των γκρουπ που το καθενα εχει τη δικη του μουσικη στη διαπασων οπου παντα στην playlist υπαρχει το loca loca και το εργαλειο! Είναι must!!
Αλλα και οι κολωνες και τα φαναρια στους δρομους εχουν μουσικη! Ετσι οπου κι αν πας, ακομη και για τσιγαρα, θα ακουσεις 3 φορες το εργαλειο που τα κανει ολα μετα τις 2, 2 φορες τη σακιρα να λεει λοκα λοκα και σιγουρα θα προλαβεις καπου ενδιαμεσα mambo,la bamba και τα ρεστα!

Τα νευρα μου ειναι κροσια!


Χτες το βραδυ ειχα ενα αφορητο πονοκεφαλο! Ειπα να δω μια ταινια μονη μου μπας και ξεφυγω λιγο! Ηταν πολυ καλη! Με ποιοτικη και πολυ ωραια μουσικη! August rush! Πολυ καλες ερμηνιες, προσεγμενη και αρκετα συγκινητικη!

Υ.Γ. Μπαινω στο πετσι του ρολου κι αρχιζω να καταλαβαινω συμπεριφορες. Διαβαζω ψυχολογια, τεχνη, ρεαλισμο και ιστορια! Νιωθω καθε μερα και πιο χαζη! Τι πρεπει να κανω?

1 σχόλια:

Γαμάει και Δέρνει είπε...

"Νιωθω καθε μερα και πιο χαζη! Τι πρεπει να κανω?"

Τίποτα να μη κάνεις. Θα περάσει από μόνο του. Άστο να κάνει τον κύκλο του κι αυτό σαν τη γρίπη!

Καλημέρα

Δημοσίευση σχολίου