Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Αλλαγή ζωής

Φτάνεις κάποια στιγμή να λες οτι δεν ότι δεν πάει άλλο!
'Η θα αλλάξεις ή θα τελειώσει.
Ναι για ακόμη μια φορά θα ξεψαχνίσουμε μια σχέση.

Αποφασίζεις να αλλάξεις?
Τέλεια! Από τη στιγμή που το αποφάσισες πρεπει κατευθείαν φίλε μου να περάσεις στην πράξη! Ξέρεις που έχεις κάνει λάθη και πού πρέπει να προσπαθήσεις ξανά και ξανά. Την απόφαση την πήρες! Το θεωρητικό κομμάτι λοιπόν λύθηκε! Ήρθε η ώρα περάσεις στην πράξη. ΌΧΙ, δεν θα αφήσεις να περάσουν 80 μέρες για να το πάρεις απόφαση, να σκεφτείς τα ενδεχόμενα, να αναλύσεις τα γεγονότα. Ξεκινάς από τα απλά και καθημερινά πράγματα, εμφανίζεις την αλλαγή, γίνεται κατανοητό κι έτσι κερδίζεις χρόνο για τα πιο δύσκολα κομμάτια.

Αποφασίζεις να τελειωσει?
Πολύ καλά! Κάντο όσο πιο απλά μπορείς χωρίς να ζητήσεις ευθύνες. Μαζί ξεκινήσατε τη σχέση σας, μαζί φτάσατε εκεί που φτάσατε, μαζί θα την τελειώσετε! Δεν υπάρχει κανένας λόγος να προσπαθείς να πληγώσεις τον άλλον επειδη πληγώθηκες εσύ. Και οι δυο πληγωθήκατε είναι το μόνο σίγουρο. Δωσε τουλαχιστον την ευκαιρία στη σχέση που υπήρξε να μείνει μια ωραία ανάμνηση.

Αν δεν θες να το τελειώσει αλλά ούτε είσαι διατεθημένος να προσπαθήσεις.....ε, χωρισε ρε ψηλέ! Τι το παιδεύεις? Αναμφισβήτητα έχει λήξει μέσα σου κι απλά δε θες να το παραδεχτείς. Δυστυχώς όμως από τη στιγμή που αρχίζεις να το σκέφτεσαι ότι δεν είσαι διατεθημένος να κάνεις προσπάθεια, έχεις ήδη σκεφτεί το ενδεχόμενο του χωρισμού και επομένως έχει ήδη αρχισει η αντίστροφη μέτρηση!

Και δυο πορίσματα!
Αν τα καταφέρεις και χωρίσεις το ξέρεις από τώρα ότι θα πέσεις στα πατώματα!
Ε, φροντισε τουλαχιστον να μην ειναι για πολύ και να μην γίνεις λιώμα.
Γιατί αρχικά είναι η περίοδος τέτοια που κυκλοφορούν πολλά "ξανάματα" στην ατμοσφαιρα...ξέρεις η πεταλουδίτσα ψάχνει τον πεταλουδίτσο και τα ρέστα.
Και επιπλεον: Πώς λεγεται ο χρόνος που περνάει από τη μέρα που χωρίζεις μέχρι τη μέρα που τα φτιάχνεις με τον επόμενο?.....ΧΑΜΕΝΟΣ!!!!
βοοουυυυυρ......

Μην ακούσω τη μούφα "Τι φταίει ο επόμενος να τραβήξει τα δικά μου ψυχολογικα?"
Λοιπόν, ο επόμενος ειναι στανταρ σίγουρος οτι θα μαζέψει ότι αφησε ο προηγούμενοAς.Και θα φέρω και παράδειγμα. Είναι σαν την τουαλέτα που δεν εχει βουρτσάκι. Αμα πέσει το σκατό, όσες φορές και να τραβήξεις καζανάκι, κάτι θα μείνει κολλημένο! Γι'αυτο....
............τσάκι!!!!!

Καλό μήνα!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου